À la carte

Ravintola Lasipalatsi tarjoaa à la carte -listallaan suosittujen klassikkoannosten lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja silloin kun ne ovat parhaimmillaan. Tutustu à la carte -listamme herkkuihin ja varaa pöytä!

 

À la carte 3.-28.6.

 

Alkuruokia

Graavattua lohta, tilliperunoita ja korvasienimuhennosta 15,50 €

Siikaceviche, pikkelöityä kurkkua ja avokadokreemiä 15,00 €

Paahdettua palsternakkaa, pikkelöityjä kanttarelleja ja confattua keltuaista 13,00 €

Tomaattigazpachoa ja friteerattua mozzarellaa 13,50 €

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta 14,00 €

 

Pääruokia

Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, herkkusienimuhennosta ja piparjuurta 29,00 €

Turskan seläkettä, fenkoli-voikastiketta ja pariloitua parsaa 28,50 €

Savustettua nieriää, ”kesäkeittoa” ja mallascrumblea 27,00 €

Kuningasrapurisottoa, pariloitua endiiviä ja hernepestoa 27,50 €

Poron paahtopaistia, hunajanaurista ja tattaria 30,00 €

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta 20,00 €

Gratinoitua kyssäkaalia, paahdettua kvinoaa ja endiiviä 24,00 €

 

Jälkiruokia

Piimäsorbettia, mustikkaa ja buffattua tattaria 10,00 €

Marinoitua mansikkaa, basilikasorbettia ja financier-leivos 10,00 €

Brie-juustoa, tomaatti-vaniljahilloketta ja suolapähkinää 10,00 €

 

 

Henkilökunnalta saatte tietoa allergisoivista ainesosista.

 

À la carte 1.7.-9.8.2019

 

Alkuruokia

Savustettua lohta, kananmunaa ja mallasleipää 15,00 €

Tomaatticazpacho ja friteerattua mozzarellaa 13,00 €

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta 14,00 €

 

Pääruokia

Pariloitua siikaa, tummaa tillikastiketta ja kukkakaalia 28,00 €

Poron paahtopaistia, hunajanaurista ja tattaria 30,00 €

Kvinoa-kevätkaalikääryle, paahdettua porkkanaa ja pikkelöityjä kantarelleja 24,00 €

 

Jälkiruokia

Marinoitua mansikkaa, raparperisorbeeta ja crumblea 10,00 €

Mustikkafrangipane ja piimäjäätelöä 10,00 €

Vuohenjuustoa ja tomaattihilloa 10,00 €

 

 

Henkilökunnalta saatte tietoa allergisoivista ainesosista.