À la carte

Förrätter

Fågellever med äpple och valnöt (L, G) 14 €

Rostad jordärtskocka med tryffelyoghurt (L, G) 13 €

Pilgrimsmussla med fänkål och bouillabaise (M, G) 16 €

Lammvorschmack med ugnsbakad potatis, smetana, saltgurka och rödbeta (L, G) 14 €

Huvudrätter

Gös à la Mannerheim, stuvade champinjoner och smörslungad pepparrot (L) 29 €

Rostad röding med äpple, fänkålsallad och cidersås (L, G, sis. pinjansiemen) 28,50 €

Urkokt kalvkind, selleri rostad med parmesan och romescosås (L, G) 27 €

Rostbiff av ren med råg och hjortron (L) 30 €

Gratinerad lök med linsar och rödbetasås (L, G) 24 €

Lammvorschmack med ugnsbakad potatis, smetana, saltgurka och rödbeta (L, G) 20 €

Efterrätter

Grapefrukt med rostad vitchoklad och avokado (L, G) 10 €

Choklad med hasselnöt och rödbetssorbet (L) 10 €

Vinodlarens ost med päronkompott och knäckebröd (L) 10 €

Dagens tårta 10 €

Dagens sorbet med mousserande vin (M, G) 12 €

  

Fråga personalen om information angående allergiframkallande ingredienser.