À la carte

Renveckorn 27.9.–22.12.

Förrätter

Jordärtskockssoppa med renrillette (L, G) 13,00

Jordärtskockssoppa med kantareller (L) 12,00

Rencarpaccio med pepparrot och Västerbottenost (L,G) 15,00

Marinerad lax med pilgrimsmussla och yuzu-majonnäs (L) 15,00

Lammvorschmack med bakad potatis, smetana, saltgurka och rödbeta (L,G) 14,00

 

Huvudrätter

Rostad torsk med gräslök-tomatsmörssås och ärter (L) 27,00

Gös à la Mannerheim: smörstekt gösfilé med pepparrot och siikli-potatis (L) 29,00

Renskav med mandelpotatispuré och Myrttinen saltgurka (L, G) 26,00

Lök glaseerad rennacke med persiljarot och torrt renkött (L,G) 28,00

Pepparstek på rostbiff av renkalv med champinjoner och lingon (L, G) 30,00

Lammvorschmack med bakad potatis, smetana, saltgurka och rödbeta (L, G) 20,00

Rödbetarancini med pumpapuré och parmesan (L) 23,00

 

Efterrätter

Passionsfruktparfait med vitchoklad och hallon (G) 10,00

Muscovadokaka med saltad karamell och piklad lingon (L) 10,00

Kolatun Waldemar getcheddar med körsbärssylt och knäckebröd (L) 10,00

 

 

Fråga personalen om information angående allergiframkallande ingredienser.