À la carte

Renveckor från 12.9.

Förrätter

Lax, rökt siklöja mousse och potatispannkaka L 17,00 €

Kalvstek, ansjovismajonnäs och tryffelost L 16,00 €

Glaspalatsets smörrebröd L 18,00 € / 26,00 €

Pumpasoppa, nöt och timjan L, G 14,00 €

Lammvorschmack, mandelpotatispuré, smetana, saltgurka och rödbet (L, G, inkl. fisk) 15,00 €

Huvudrätter

Torskfilé, blodapelsinsås och fänkålssallad L, G 32,00 €

Gös à la Mannerheim, pepparrot och spenat-potatissallad L 30,00 €

Pepparstek från renkalvstek, mandelpotatis och lingon L, G 33,00 €

Överkokt renhals, kantarell och benmärg L 30,00 €

Renskav, mandelpotatis och saltgurka L, G 28,00 €

Jordärtskocka, karljohan-korn ”risotto” och svampbuljong L 26,00 €

Lammvorschmack, mandelpotatispuré, smetana, saltgurka och rödbet (L, G, inkl. fisk) 22,00 €

Efterrätter

Romsavarin och mandarinsorbet L 10,00 €

Snickersglass, choklad och röda vinbär L 10,00 €

Två ostar, päronsylt och nötbröd L 10,00 €

 

G = Glutenfri L = Laktosfri VL = Låglaktos M = Mjölkfri V = Vegan

Fråga personalen om information angående allergiframkallande ingredienser.