À la Carte

Poroviikot 27.9.-22.12.

Alkuruokia

Maa-artisokkakeittoa pororilletillä (L, G) 13,00

Maa-artisokkakeittoa keltavahverolla (L) 12,00

Porocarpaccio, piparjuurta ja Västerbottenost-juustoa (L,G) 15,00

Marinoitua lohta, kampasimpukkaa ja yuzu-majoneesia (L) 15,00

Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta (L,G) 14,00

 

Pääruokia

Paahdettua turskaa, ruohosipuli-tomaattivoikastiketta ja hernettä (L) 27,00

Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, piparjuurta ja siikliä (L) 29,00

Poronkäristystä, puikulapyreetä ja Myrttisen suolakurkkua (L, G) 26,00

Sipuli glaseerattua poronniskaa, persiljajuurta ja poron kuivalihaa (L,G) 28,00

Pippuripihvi poronvasan paahtopaistista, herkkusieniä ja puolukkaa (L, G) 30,00

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta (L, G) 20,00

Punajuuriarancini, kurpitsapyreetä ja parmesaania (L) 23,00

 

Jälkiruokia

Passionparfait, valkosuklaata ja vadelmaa (G) 10,00

Muscovadokakkua, suolakinuskia ja pikkelöityä puolukkaa (L) 10,00

Kolatun Waldemar kuttucheddar, hillottua kirsikkaa ja näkkäriä (L) 10,00

 

Kaikkia annoksia saatavilla myös yksittäisinä.
Henkilökunnalta saatte tietoa allergisoivista ainesosista.