À la Carte

Lasipalatsin parsaviikot

Parsapaletti (L,G) 42 €
Syö niin paljon parsaa kuin haluat sekä
– hollandaisekastiketta, katkarapuskagenia, savustettua lohta, muikunmätiä, maalaiskinkkua, uppomuna

Parsoille suosittelemme juomaksi
Torres Waltraud Riesling
DO Penedes, España
10,1 € / 12cl | 13,5 € / 16 cl | 63 € / 75 cl

Alkuruokia

Vastakeitettyä valkoista parsaa ja hollandaisekastiketta (L, G) 14/20 €

Vastakeitettyä valkoista parsaa, hollandaisekastiketta ja (L, G) 18/23 €

Vihreää parsaa, maalaiskinkkua, uppomunaa, briossia ja hollandaisekastiketta (L) 17/25 €

Rapubrandade ja fenkolikreemiä (L) 15 €

Marinoitua burrataa ja tomaattipestoa 14 €

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta (L, G) 13 €

Pääruokia

Kevyesti savustettua lohta, parsaa ja korvasienimuhennosta (L, G) 27 €

Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, herkkusienimuhennosta ja piparjuurta (L) 29

Kampasimpukkaa, parsarisottoa ja ruskistettua voita (L, G) 26 €

Parsa-sitruunarisottoa, jogurttia ja kukkakaalia (L, G) 22 €

Poronfileetä chimichurri, grillatttua porkkanaa ja nokkosta 29 €

Lammasvorschmack, uuniperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta (L, G) 20 €

Jälkiruokia

Timjami-valkosuklaamoussea ja mustikkasorbeeta (L) 10 €

Raparperiparfait ja marjoja (L, G) 10 €

Juustoja ja suolakeksiä 10 €