Lasipalatsin Bio Rex finns i händelsernas centrum

En unik lokal för evenemang och fest i Helsingfors

Lasipalatsin Bio Rex är en lokal för evenemang och fest i centrala Helsingfors. Det är lätt att ta sig hit och lätt att vara – på Bio Rex kommer ert evenemang att lysa.

Lasipalatsi som andas funkis erbjuder mångsidiga möjligheter för olika evenemang, hos oss blir olika fester, seminarier och konferenser samt föreställningar och mässor särskilt lyckade tillställningar. Här kombinerar en fungerande och personlig miljö, cateringtjänster av hög kvalitet och omfattande tilläggstjänster – alla som behövs för en lyckad tillställning.

Bekanta er med våra lokaler och tjänster och be om en offert.

Lasipalatsin Bio Rex är en del av Amos Anderssons konstmuseum Amos Rex.

Våra lokaler

Fantastiska valmöjligheter för lokal

Det moderniserade Lasipalatsin Bio Rex har i samband med renoveringen fått en helt ny foajé i tillägg till de tidigare lokalerna. Foajéerna, teatersalen och många möteslokaler på samma våning som Restaurang Lasipalatsi ger en fungerande helhetslösning för komplexa tillställningar. Till ert förfogande erbjuder vi unika festlokaler i centrala Helsingfors – en tillställning här kommer man säkert att minnas.

Bio Rex teatersalong för 550 personer

Biografen som färdigställdes 1936 är renoverad till en modern teatersalong som hedrar dess värdefulla historia.l Teatersalongen som är planlagd för 550 åskådare lämpar sig för många olika möten, seminarier och andra evenemang.

På Bio Rex blir även många olika filmevenemang för företag lyckade – fråga oss för mer information

Foajéerna

De rymliga foajéerna erbjuder många möjligheter för ert evenemang. Foajén i anslutning till teatersalongen har högt i tak och de stora fönstren öppnar upp för en hisnande vy över centrala Helsingfors bort mot Riksdagshuset. Fönstren i foajén mot Mannerheimvägen för stadens hjärta närmare. Här befinner man sig i centrum av allt men ändå i fred i ditt eget evenemang.

Foajéerna lämpar sig ypperligt som miljö för middagar, som den pulserande festens arena samt scen för tal. Foajéernas läge i anslutning till teatersalongen erbjuder mångsidiga och flexibla möjligheter för evenemangsplanering.

Det går även att ansluta foajéerna vilket gör det möjligt att anordna en middag för 240 sittande gäster. För mingel eller coctailpartyn kan man ha 550 gäster. När Teaterfoajén används separat får man smidigt plats för 130 sittande gäster eller nästan 350 för mingelltillställningar. I Kymppifoajén får man plats för 100 sittande gäster och 150 mingelgäster.

Teaterfoajén Kymppifoajén Sammanslagna
Sittande middag 130 110 240
Mingeltillställning 350 150 550
seminarie/möte 110

Restauran + Bio Rex sammanslaget 900

Även Restaurang Lasipalatsis mångsidiga lokaler erbjuder många möjligheter för att planera en unik och fungerande helhet för er tillställning.