Lasipalatsin Bio Rex finns i händelsernas centrum

En unik lokal för evenemang och fest i Helsingfors

Lasipalatsin Bio Rex är en lokal för evenemang och fest i centrala Helsingfors. Det är lätt att ta sig hit och lätt att vara – på Bio Rex kommer ert evenemang att lysa.

Lasipalatsi som andas funkis erbjuder mångsidiga möjligheter för olika evenemang, hos oss blir olika fester, seminarier och konferenser samt föreställningar och mässor särskilt lyckade tillställningar. Här kombinerar en fungerande och personlig miljö, cateringtjänster av hög kvalitet och omfattande tilläggstjänster – alla som behövs för en lyckad tillställning.

Bekanta er med våra lokaler och tjänster och be om en offert.

Lasipalatsin Bio Rex är en del av Amos Anderssons konstmuseum Amos Rex.

Våra tjänster

Ordna en tillställning man kommer att minnas

För Lasipalatsin Bio Rex evenemangs- och restaurangtjänster ansvarar Restaurang Lasipalatsi. Vårt evenemangsteam hjälper er att planera och genomföra ert evenemang. Vi gör ert evenemang till en unik händelse.

Restaurangtjänster på Bio Rex

För planering av mat till ert evenemang har vi skapat färdiga menyförslag. Dessutom är kökschefen med sitt team redo att lyssna på era önskemål och utforma en skräddarsydd service anpassad efter ditt evenemang. Lasipalatsin Bio Rex tillhör Restaurang Lasipalatsis servering.

Se våra menyförslag här.

Den senaste evenemangstekniken på Bio Rex.

I Teatersalongen på Bio Rex finns komplett evenemangsteknik. Vi har speciellt investerat i belysning. Till exempel kan man belysa mångfalden i foajéerna med hjälp av belysningsdesignen. Berätta för oss om era önskemål och visoner, så planerar vi en unik tillställning, som inte saknar atmosfär, åt er.