Lasipalatsin Bio Rex on keskellä kaikkea!

Ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila Helsingissä

Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila Helsingin keskustassa. Tänne on helppo saapua ja täällä on helppo olla – Bio Rexissä tapahtumanne loistaa.

Funkkishenkinen Lasipalatsi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisille tapahtumille; meillä erilaiset juhlat, seminaarit ja konferenssit sekä näyttelyt ja messut onnistuvat erinomaisesti. Täällä yhdistyvät toimiva ja persoonallinen miljöö, korkeatasoinen ravintolapalvelu ja kattavat oheispalvelut – kaikki, mitä onnistuneeseen tapahtumaan tarvitaan.

Tutustukaa tiloihin ja palveluihin ja pyytäkää meiltä tarjous.

Lasipalatsin Bio Rex on osa Amos Andersonin taidemuseo Amos Rexiä.

Ohjeistus tapahtumajärjestäjille >>

Palvelut

Järjestäkää ikimuistoinen tilaisuus

Lasipalatsin Bio Rexin tapahtuma- ja ravintolapalveluista vastaa Ravintola Lasipalatsi. Tapahtumatiimimme auttaa teitä tapahtumanne järjestelyissä ja toteutuksessa. Tehdään tilaisuudestanne ainutlaatuinen.

Ravintolapalvelut Bio Rexissä

Olemme tuottaneet tapahtumanne ruokasuunnittelun avuksi valmiit menuehdotukset. Lisäksi keittiöpäällikkö tiimeineen on valmiina kuuntelemaan toiveenne ja suunnittelemaan juuri teidän tapahtumaanne räätälöidyn, tapahtuman luonnetta tukevan tarjoilukokonaisuuden. Lasipalatsin Bio Rex on Ravintola Lasipalatsin anniskelualuetta.

Tarjoiluehdotukset >> 

Viimeisintä tapahtumatekniikkaa Bio Rexissä

Lasipalatsin Bio Rexin teatterisalissa on valmiina kattava tapahtumatekniikka. Olemme panostaneet erityisesti valaistukseen; esimerkiksi lämpiötilojen monimuotoisuus saadaan upeasti esiin valosuunnittelun avulla. Kertokaa meille toiveenne ja visionne, niin suunnittelemme teille ainutlaatuisen tapahtuman, josta ei puutu tunnelmaa.

Tekniikkapaketit >>