Lasipalatsin Bio Rex on keskellä kaikkea!

Ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila Helsingissä

Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila Helsingin keskustassa. Tänne on helppo saapua ja täällä on helppo olla – Bio Rexissä tapahtumanne loistaa.

Funkkishenkinen Lasipalatsi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisille tapahtumille; meillä erilaiset juhlat, seminaarit ja konferenssit sekä näyttelyt ja messut onnistuvat erinomaisesti. Täällä yhdistyvät toimiva ja persoonallinen miljöö, korkeatasoinen ravintolapalvelu ja kattavat oheispalvelut – kaikki, mitä onnistuneeseen tapahtumaan tarvitaan.

Tutustukaa tiloihin ja palveluihin ja pyytäkää meiltä tarjous.

Lasipalatsin Bio Rex on osa Amos Andersonin taidemuseo Amos Rexiä.

Ohjeistus tapahtumajärjestäjille >>

Tilat

Upeita tilavaihtoehtoja Bio Rexissä

Uudistunut Lasipalatsin Bio Rex on remontin myötä saanut kokonaan uuden lämpiötilan aiempien tilojen lisäksi. Lämpiöt, teatterisali ja useat kokoustilat saman kerroksen Ravintola Lasipalatsissa luovat toimivan kokonaisuuden monipuolisiin tapahtumiin. Tarjoamme käyttöönne ainutlaatuiset juhlatilat Helsingin keskustassa – täällä järjestetty tapahtuma muistetaan varmasti.

Bio Rexin teatterisali jopa 550 henkilölle

Vuonna 1936 alun perin valmistunut elokuvateatteri on uudistunut moderniksi teatterisaliksi kunnioittaen arvokasta historiaansa. 550 katsojalle suunniteltu teatterisali soveltuu tekniikkansa puolesta moniin erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

Bio Rexissä onnistuvat myös monipuoliset elokuvatilaisuudet yrityksille – kysykää meiltä lisätietoja.

Lämpiöt        

Avarat lämpiöt tarjoavat monia mahdollisuuksia tapahtumallenne. Teatterisalia lähinnä oleva lämpiö on korkea ja sen suurista ikkunoista aukeavat huikeat näkymät Helsingin keskustaan kohti Eduskuntataloa. Mannerheimintien puoleisen lämpiön ikkunarivistö taas tuo kaupungin sykkeen aivan lähelle. Täällä ollaan keskellä kaikkea ja silti rauhassa oman tapahtuman äärellä.

Lämpiöt soveltuvat upeiden illallisten miljööksi, sykähdyttävien bileiden areenoiksi ja kiinnostavien messujen sekä puheiden näyttämöksi. Lämpiöiden sijainti lähellä teatterisalia tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet suunnitella tapahtumia.

Lämpiöt voidaan myös yhdistää, jolloin tiloissa voidaan järjestää jopa 240 vieraan istuva illallistilaisuus. Seisovassa tilaisuudessa tai cocktailtilaisuudessa voi olla jopa 550 vierasta. Erikseen käytettäessä teatterilämpiössä liikkuu sujuvasti 130 vierasta istuvassa tilaisuudessa tai lähes 350 seisovassa tilaisuudessa. Kymppilämpiöön taas mahtuu istuvassa tilaisuudessa 100 vierasta ja seisovassa tilaisuudessa 150 vierasta.

Teatterilämpiö Kymppilämpiö yhdistettynä
istuva illallinen 130 110 240
seisova tilaisuus 350 150 550
seminaari / kokous 110

Ravintola + Bio Rex yhdistettynä 900

Myös Ravintola Lasipalatsin monipuoliset tilat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia suunnitella tapahtumastanne uniikki ja toimiva kokonaisuus.