Juhla- ja kokoustilat Helsinki

Lasipalatsin kokous- ja juhlatilat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin

Ainutlaatuisessa miljöössä sijaitsevat Lasipalatsin juhla- ja kokoustilat Helsingin keskustassa luovat erinomaiset puitteet onnistuneille tilaisuuksille. Monipuoliset ja muunneltavat tilamme mahdollistavat niin palaverit, kokoukset, seminaarit kuin upeat gaala-illallisetkin, unohtamatta perhejuhlia tai muita yritystapahtumia. Vuokraamme tiloja vähintään 2h kestäville tilaisuuksille. Tasokkaat ruokatarjoilut ovat saatavissa toiveidesi mukaisesti ravintolastamme, ja tilaisuuden ohella voitte nauttia viihtyisään loungeemme aperitiiveista tai taukokahveista.

Tyylikkäät kokoustilat Helsingin keskustassa

Keskustasijaintimme sekä vaivaton saavutettavuutemme takaavat sen, että vieraiden on helppo saapua kokouksiin, kutsuvierastilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. Kivenheiton päässä sijaitsevat Forumin, Elielin ja Kampin parkkihallit palvelevat autoilevia vieraitamme, ja rautatie- sekä linja-autoasemat sijaitsevat myöskin Lasipalatsin välittömässä läheisyydessä. Varaa juhla- tai kokoustilat Helsingin keskustasta, parhailta näköalapaikoilta − Lasipalatsi on unohtumaton tila mille tahansa tapahtumalle.

Varaa kabinetti tarpeidesi mukaan tästä >>

Kokoustilamme käsittävät kuusi erikokoista kabinettia, joista voitte varata mieluisimman ja tilaisuuden kokoon sopivimman tilan. Varaa kokouspaketit maksimissaan 16 hengen seurueille tästä. Muut tilat ovat varattavissa myyntipalvelustamme +358(0)20 7424 290 / ravintola@ravintolalasipalatsi.fi.

Ravintolasalin yhteydessä:

  • 1 Palmu (60 hlö)
  • 2 Akvaario (12 hlö)
  • 3 Helsinki (26 hlö)
  • Akvaario ja Helsinki yhdistettynä (yht.40 hlö)

Keskipisteessä, aulassamme:

  • 4 Kokko (12 hlö)
  • 5 Riihimäki (12 hlö)
  • 6 Rewell (16 hlö)

Kabinetit voi varata minimissään 2 tunniksi.

Tutustu Ravintola Lasipalatsin 360virtuaaliesittelyyn tästä.