Lasipalatsin Bio Rexin vappu ja äitienpäivä

Lasipalatsin Bio Rexin vappulounas 1.5.2019

Myyntipalvelu puh. 020 7424 220 / biorex@ravintolalasipalatsi.fi

Kattaukset klo 11.30-14 ja klo 15-17.30
Vappulounas 55,00 € / hlö

Alkuruokia

Marinoitua parsaa ja granaattiomena-couscoussalaattia

Piri piri lohta ja kvinoa-avokadosalaattia

Peltola Blue -juustoa ja endiivi-pähkinäsalaattia

Katkarapuja, romainesalaattia ja parmesaanikastiketta

Härkätartar, tryffeliaiolia ja lehtikaalisipsejä

Perunarieskaa, saaristolaisleipää ja focacciaa

Hernepestoa, hummusta, savuporolevitettä ja mätimoussea

***

Pääruokia

Savustettua lohta, uusia perunoita ja korvasienimuhennosta

Paahdettua härän seläkettä ja paprikasalsaa

Parmesaanilla kuorrutettu selleripihvi, parsaa ja pinaattihollandaise

***

Jälkiruokia

Vadelmamarenkileivos

Porkkanakakkua ja appelsiinituorejuustomoussea

Lakritsi crème brûlée ja sitruunaa

 

Lasipalatsin Bio Rexin äitienpäivälounas 12.5.2019

Ilahduta äitiä herkullisella äitienpäivälounaalla Lasipalatsin Bio Rexissä. Herkuttelua saapuu säestämään Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, joka esittää keväisiä kappaleita ja serenadeja. Tutustu buffet lounaaseen alta ja varaa pöytä jo tänään.

70-vuotis juhlavuottaan viettävä Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, KYL, on jo vuodesta 1949 alkaen etsinyt mieskuoromusiikin syvintä olemusta ja tuottanut kuulijoilleen vaikuttavia elämyksiä ympäri maailmaa.

KYL on kuorona tunnettu kuulaan sointinsa lisäksi vahvasta tekstien tulkinnasta, voittaen vuosien varrella kansainvälisesti arvostettuja kilpailuja. Kuoroa johtaa suomalaisen kuorokentän nouseva tähti Visa Yrjölä.

Äitienpäiväkonsertti on kuorolle mieluisa tapa muistaa äitejä – ohjelmisto sisältääkin keväisiä kappaleita ja serenadeja.

 

Myyntipalvelu puh. 020 7424 220 / biorex@ravintolalasipalatsi.fi

Kattaukset klo 11.30-14 ja klo 15-17.30
Äitienpäivälounas 55,00 € / hlö

 

Alkuruokia

Lime marinoitua avokadoa ja granaattiomena-kvinoasalaattia

Parsa-mansikkasalaattia, vuohenjuustoa ja tomaattihilloketta

Marinoitua fetajuustoa, paahdettua munakoisoa, kesäkurpitsaa, paprikaa ja tapenadea

Sokerisuolattua lohta, kukkakaalikreemiä ja savustettua lohenmätiä

Ilmakuivattua kinkkua, melonisalaattia ja punasipulivinaigrettea

Perunarieskaa, saaristolaisleipää ja focacciaa

Hernepestoa, hummusta, savuporolevitettä ja mätimoussea

***

Pääruokia

Paahdettua nieriää, rapusalsaa ja simpukkakastiketta

Karamellisoitua kevätkaritsaa, paistettua suippokaalia ja tryffeli-sipulilientä

Kukkakaali-parsacurrya ja pähkinägranolaa

***

Jälkiruokia

Mansikka-valkosuklaakakkua

Passion-tuorejuustokakkua

Raparperipannacotta ja marenkia