Varma kevään merkki ovat Ravintola Lasipalatsin perinteiset parsaviikot!
Parsaviikot käynnistyvät 12.4. ja jatkuvat aina 27.5. saakka.
Nähdään Lasipalatsissa!
Tuoretta, vastakeitettyä parsaa alku- tai pääruokana ja…
Hollandaisekastiketta (L, G) 15,00 € / 25,00 €
Hernepestoa ja marinoitua merileväkaviaaria (V, G) 13,50 € / 23,50 €
Käsin kuorittuja katkarapuja Skagen ja siianmätiä (L, G) 20,00 € /29,00 €
Vasikanpaistia ja lipstikkakastiketta (L, G) 18,00 €/ 27,00 €
Cocktail tuoreesta parsasta, lohesta ja kampasimpukasta sekä vermuttikastiketta (L, G) 17,00 € / –
Pääruokana
Kevyesti savustettua lohta, parsaa ja korvasienimuhennosta (L, G) 32,00 €
Sitruunarisottoa, fenkolisalaattia ja parsaa Meunière (L, G) 26,00 €
Parsapaletti (L, saatavana gluteenittomana) 49,00 €
Parsaa sekä hollandaisekastiketta, katkarapuskagenia,
graavattua lohta, vasikanpaistia, siianmätiä, uppomunaa ja briossia
Vegaaninen parsapaletti (V, G) 39,90 €
Parsaa sekä mustavalkosipulimajoneesia, marinoitua naurista, savutofukreemiä, merileväkaviaaria,
marinoitua sipulia, hernepestoa ja tomaattirelissiä
A la carte
Alkuruokia
”Pelle Janzon”- vasikan paahtopaistia, uppomuna, hollandaisea, briossia ja siianmätiä (L) 18,00 €
Sydänsalaattia, hernepestoa ja porkkala-savutofukreemiä (V, G) 13,50 €
Lammasvorschmack ja puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua sekä punajuurta (L, G) 15,00 € /20,00 €
Pääruokia
Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, pinaatti-varhaisperunapaistosta ja piparjuurta (L) 30,00 €
Haudutettua ahventa, sinisimpukkakastiketta ja friteerattua varsiparsakaalia (L, G) 29,00 €
Poronfileetä, pikkelöityä raparperia ja Peltola Blue -kroketti (L) 35,00 €
Jälkiruokia
Timjamikakkua, raparperia ja karamellijäätelöä (L) 12,00 €
Suklaapiiras ja mansikkasorbettia (L) 12,00 €
Paahdettua Camembert-juustoa ja kirsikkaa (L, G) 12,00 €
Amos-leivos (L, G) 12,00 €
Menut
Menu Lasipalatsi 59,00 €
Cocktail tuoreesta parsasta, lohesta ja kampasimpukasta sekä vermuttikastiketta (L, G)
***
Poronfileetä, pikkelöityä raparperia ja Peltola Blue -kroketti (L)
***
Suklaapiiras ja mansikkasorbettia (L)
Klassikkomenu 54,00 €
Lammasvorschmack ja puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua sekä punajuurta (L, G)
***
Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, pinaatti-varhaisperunapaistosta ja piparjuurta (L)
***
Timjamikakkua, raparperia ja karamellijäätelöä (L)
Kasvismenu 46,00 €
Sydänsalaattia, hernepestoa ja porkkala-savutofukreemiä (V, G)
***
Sitruunarisottoa, fenkolisalaattia ja parsaa Meunière (L, G)
***
Timjamikakkua, raparperia ja karamellijäätelöä (L)
Menu Amos 56,00 €
”Pelle Janzon”- vasikan paahtopaistia, uppomuna, hollandaisea, briossia ja siianmätiä (L)
***
Haudutettua ahventa, sinisimpukkakastiketta ja friteerattua varsiparsakaalia (L, G)
***
Amos-leivos (L, G)