Tervetuloa!

Syö, juo, rentoudu ja tapaa ystäviä Helsingin sydämessä

Café Lasipalatsi on viihtyisä kahvila Helsingin keskustassa. Kahvilamme tarjoaa huikean näkymän Mannerheimintien ihmisvilinään – ruudun takaa voit seurata kaupungin elämää sen kaikissa muodoissa. Kaikkia kahvilan tuotteita voi ostaa mukaan, myös lounasta. Café Lasipalatsi on kaikille tuttu kohtaamispaikka, tasokas kahvila Helsingin keskustassa – lämpimästi tervetuloa!

Tilaa Café Lasipalatsin uutiskirje sähköpostiisi

Tilaa uutis- ja lounaskirjeemme sähköpostiisi. Tilaamalla annat samalla markkinointiluvan, tutustu rekisteriselosteeseemme tästä.

Tilaa Café Lasipalatsin uutiskirje tästä.

Kahvila Helsingin keskustassa

 

Tule kahvittelemaan tai istahda lasilliselle viiniä

Café Lasipalatsissa voit nautiskella niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja oman leipurimme valmistamana. Kahvilassa on myös täydet anniskeluoikeudet. Koulutetut baristamme valmistavat aromikkaat erikoiskahvit vastajauhetuista pavuista.

Maittava lounas Helsingin keskustassa

Arkipäivisin Café Lasipalatsissa on tarjolla herkullinen ja täyttävä lounas buffet-tyyliin; valittavanasi on niin maukasta kotiruokaa kuin keveämpiäkin vaihtoehtoja, kuten monipuolinen salaattipöytä tai päivän keitto. Joka päivä tarjolla on myös maukas kasvisruoka.

Lasipalatsin kahvila ­– Helsinki ikkunan takana

Café Lasipalatsi sijaitsee vain kivenheiton päässä rautatieasemasta ja Kampin kauppakeskuksesta; raitiovaunutkin pysähtyvät melkein ovellemme, joten meille pääset helposti ympäri kaupunkia. Olemme täyden palvelun kahvila – Helsinki ja sen kiehtovat ihmiset tulevat kaupan päälle, vain kahvikupillisen hinnalla. Nähdään Café Lasipalatsissa!

 

Oma leipurimme valmistaa päivittäin uunituoreita leivonnaisia, piiraita, kakkuja ja sämpylöitä, ja meillä voitkin nauttia maistuvista tuotteista aina aamiaisesta iltapalaan saakka.