Restaurang Lasipalatsi – en välkänd mötesplats

En matrestaurang med härlig atmosfär i Helsingfors absoluta centrum

Restaurang Lasipalatsi är en välkänd restaurang i Helsingfors centrum. Vi lägger tyngdpunkten på god mat, klassiska rätter, ett brett vinsortiment med kvaliteter även för finsmakare – till överkomliga priser. Vinerna kan även avnjutas i vår nyrenoverade bar, belägen i händelsernas absoluta centrum. Det centrala läget i hjärtat av huvudstaden ger restaurangupplevelsen en charmig urban prägel, och man kan genom de stora fönstren antingen beundra livligt gatuliv vid lunch-tid, eller mörknande kvällar. När du har möjligheten att välja ifrån hela Helsingfors restaurangutbud höjer sig ett alternativ över mängden: Välkommen till Lasipalatsi!

Menyn innehåller säsongens smaker och klassiska rätter

I Restaurang Lasipalatsi serveras utöver klassiska rätter det bästa varje säsong har att erbjuda. Vårt kök ser det som en hederssak att garantera att det alltid har tillgång till färsk fisk, fräscha grönsaker, ren- och lammkött samt inhemska produkter, rena skandinaviska råvaror inte att förglömma. Rätterna tillreds med omsorg och serveras med glädje – våra kunders tillfredsställelse är av största vikt för oss. Hos oss kan du utöver à la carte – rätter också avnjuta en välsmakande och näringsrik lunch.

Restaurang och konferensutrymmen i en förtjusande funkismiljö

Själva Lasipalatsi byggnad representerar härlig funkisstil från 30-talet; och har bakom sig årtionden av händelserik historia. Till restaurangdelens ljusa matsal i funkisstil hör sex kabinett av hög kvalitet, vilka lämpar sig för såväl frukosttillställningar, lunchmöten som avslappnade middagar. Då du letar efter en bra mötesplats eller restaurang i hjärtat av Helsingfors, uppfyller Lasipalatsi alla dina behov.